Silmäleikkaus.com — Kokemuksia näön parantamisesta.

Yritykset

Silmäkirurgisia palveluita Suomen alueella tarjoavien tahojen yhteystiedot aakkosjärjestyksessä. Klikkaamalla yrityksen esittelysivun otsikkoa avautuu kyseessä olevan yrityksen yhteystiedot, sijainti kartalla ja mahdolliset kävijöiden jättämät arvostelut.

Diacor Ruoholahti

Diacor Ruoholahdessa Silmäyksikön ajanvaraus tapahtuu soittamalla numeroon 09 7750 8160. Taittovirheleikkausten ajanvarauksen numero on 09 7750 8111. Toimipisteessä palvellaan ma–to kello 7.30–19 ja perjantaisin 7.30–16. Viikonloppuisin suljettu.

Eiran sairaala

Eiran sairaalan silmälaser sijaitsee Laivurinkadulla Helsingissä. Puhelinvaihteen numero on 09 162 01 ja ajanvarauksen suora numero on 09 162 0570 (ma–to kello 8–20 sekä perjantaisin 8–17).

Eiran sairaalassa on tehty silmäkirurgiaa yli 13 vuoden ajan. Yrityksen käytettävissä on tämän päivän huipputeknologiaa ja asiantuntijuutta. Eiran sairaalassa tehdään erilaisia silmälaser- ja linssikirurgiatoimenpiteitä, kuten silmien taittovoimaleikkauksia ja kaihileikkauksia kuten myös silmäluomikirurgiaa. Taittovoimaleikkauksia on saatavilla eri tekniikkoina, kuten SMILE-leikkauksena, ICL:nä ja Femto-Amaris-Lasikina.

Espoon Yksityinen Silmäsairaala

Espoon Yksityinen Silmäsairaala sijaitsee kauppakeskus Sellossa, Viaporintorilla. Postiosoite on kuitenkin Leppävaarankatu 5B, 02600 Espoo. Toimipiste on avoinna ma–to kello 10–18 ja perjantaisin 10–16. Suljettu viikonloppuisin. Leikkausneuvonta päivystää numerossa 045 257 6991 ma–to kello 9–17 ja perjantaisin 9–16. Ajan voi varata soittamalla numeroon (09) 251 2500 (ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–15).

Yritys suorittaa kaihi- ja laserleikkauksia. Espoon Yksityisessä Silmäsairaalassa voi myös käydä tarkistuttamassa silmät. Ajan tutkimusta varten voi varata yrityksen nettisivuilla olevalla lomakkeella tai soittamalla puhelinnumeroon 09 251 2500 (ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–15). Netin kautta ei voi varata toimenpideaikoja eikä taittovoimaleikkauksen esitutkimuskäyntiä, vaan ainoastaan silmälääkärin vastaanotolle.

Silmien laserleikkausta Espoon Yksityinen Silmäsairaala pitää parhaana vaihtoehtona silloin, kun piilolinssit tuntuvat vaikeuttavan elämään ja silmälaseista halutaan päästä eroon. Niin voi olla esimerkiksi tilanteessa, jossa silmälasit estävät harrastuksesta nauttimisen, tai ne vaikeuttavat työn tekemistä, tai jos piilolasit tuntuvat epämiellyttäviltä. Hoitoarvion tekeminen on maksutonta.

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala ja Helsingin Silmälääkärikeskus sijaitsevat osoitteissa Keskuskatu 6 sekä Kaivokatu 6. Keskuskadussa toimipiste sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa, Kaivokadun toimipiste 5. kerroksessa.

Ajanvarauksen voi tehdä soittamalla tai silmäsairaalan nettisivuilla olevalla varauslomakkeella. Puhelinnumero on 010 190 201 (mpm/pvm).

Silmäsairaala on avoinna ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

KSA Helsinki

KSA Silmäkeskus Helsingissä suorittaa silmien esi- ja jälkitarkastukset. Yritys toimii Helsingin lisäksi Virossa Tallinnassa ja Tartossa. Helsingissä toimipiste sijaitsee rakennuksen viidennestä kerroksesta. Toimipisteessä palvellaan arkisin kello 9–17.

Laser-Porus

Laser-Porus sijaitsee nykyisin osoitteessa Kauppurienkatu 9, kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Ajanvarauksen voi tehdä soittamalla Laser-Poruksen sairaanhoitajalle numeroon 040 766 1816. Esitutkimuksen voi tehdä esimerkiksi Oulun Mehiläisessä, Iin Näkövinkissä, Kajaanin Specsaversilla, Kemin Cazze Kaakisella, Kokkolan Silmäasemassa, Muhoksella Keisarintien Kulta ja Optiikassa, Rovaniemen Instrumentariumissa tai Specsaversilla.

Laservisioon, Suomen tutkimusklinikka

Tikkurilassa sijaitseva Laservisioonin tutkimusklinikka löytyy Albert Petreliuksen kadulta. Toimipiste on avoinna Laservisioonin nettisivuilla ilmoitettuina päivämäärinä. Puhelinnumero on 029 001 0400 (ma–pe kello 9–17). Esitutkimus on ilmainen.

Lauttasaaren Silmälääkärikeskus

Lauttasaaren Silmälääkärikeskus sijaitsee Helsingissä. Ajanvarauksen voi tehdä soittamalla numeroon 09 675 122. Toimipiste on avoinna arkisin kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Yritys on erikoistunut silmäsairauksien tutkimuksiin, hoitoihin ja silmäkirurgiaan. Lauttasaaren Silmälääkärikeskuksen toimesta tehtävät harmaakaihileikkaukset hoidetaan Diacor-sairaalassa Helsingin keskustassa, Ruoholahdessa. Taittovoimaleikkaukset puolestaan hoidetaan Lauttasaaressa sijaitsevassa Silmälaserissa.

Taittovirheleikkaus tehdään Femtosekuntilaser-leikkauksena. Siihen kuuluu takuu. Kaihileikkauksen avulla voi näkyä parantaa niin, että lähelle ja kauas voi nähdä ilman silmälaseja. Silmälääkäri ja silmäkirurgi Timo Hellstedtillä voi teettää erilaisia silmätutkimuksia, kuten näöntutkimuksia ja silmänpainetutkimuksia.

Medilaser Espoo

Espoon Medilaserin toimipiste sijaitsee Piispansillassa, kiinteistön neljännessä kerroksessa.

Maksutonta pysäköintitilaa on Isossa Omenassa. Lisäksi paikalle pääsee bussilla.

Medilaser Hämeenlinna

Medilaser Hämeenlinna (tunnetaan myös nimellä Medilaser Hämeen Silmäkeskus) sijaitsee Linnankadulla. Sinne onmatkaa rautatieasemalta noin 1,4 kilometriä ja linja-autoasemalta 700 metriä. Lisäksi lähialueella on maksuttomia pysäköintipaikkoja, joskin niitä voi olla niukasti päiväsaikaan.

Medilaser Jyväskylä

Jyväskylän Medilaser sijaitsee Kalevankadulla niin sanotussa Järjestöjen talossa, jonne on puolisen kilometriä matkakeskukselta. Maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy klinikkaa vastapäätä, myös Kolmikulman pysäköintitalosta ja Ilmarisenkadulta.

Medilaser Kotka

Kotkan Medilaser löytyy Kotkankadulta, joskin sisäänkäynti tapahtuu Kirkkokatu 21:n puolelta. Se sijaitsee noin kilometrin päässä keskustasta. Klinikalle on rautatieasemalta noin 600 metriä ja linja-autoasemalta 300 metriä. Parkkipaikkoja on lähiseudun kaduilla, mutta Medituulen parkkipaikka on lähimpänä. Se sijaitsee Postin vieressä. Medituulen parkkipaikalle saa jättää auton kahdeksi tunniksi pysäköintikiekolla.

Medilaser Kuopio

Kuopion toimipiste löytyy kilometrin päässä keskustasta. Sinne on rautatieasemalta ja linja-autoasemalta noin 1,5 kilometrin matka. Parkkipaikkoja autoille löytyy katujen varsilta.

Medilaser Lahti

Lahdessa Vuorikadulla sijaitsevan Medilaser-toimipiste sijaitsee keskustassa lähellä linja-autoasemaa, rautatieasemaa ja kauppatoria. Maksullisia parkkipaikkoja on Vuorikadun varrella.

Medilaser Pori

Medilaserilla ei ole Porissa omaa toimipaikkaa. Valtakatu 4 a:ssa toimii Porin Silmäkirurgia.

Valtakadulla sijaitseva Medilaser Pori on ydinkeskustassa kävelykadun läheisyydessä. Sinne on matkaa linja-autoasemalta noin 700 metriä.

Medilaser Seinäjoki

Nykyisin Kalevankadulla (Kauppakeskus Epstorin 2. kerroksessa) sijaitsevan Seinäjoen Medilaserin mittaus- ja konsultaatiokäynti on maksuton. Toimipaikka sijaitsee lähelläa rautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Klinikalle pääsee esimerkiksi Matkakeskuksen puolelta käyttämällä Maamiehenkadun hissiä. Sisäkautta voi päästä hissillä tai apteekin vieressä sijaitsevia kierreportaita pitkin.

Medilaser Tampere

Medilaser löytyy Tampereelta Hämeenkadulta lähellä Keskustoria. Klinikalle on noin 700 metrin matka rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Pysäköintipaikkoja löytyy P-Frenckellissä, Keskustorin pohjoispäädyssä. Sinne ajetaan Aleksis Kiven katu 14:sta. Myös Sokos-tavaratalossa on pysäköintitalo (sisään ajetaan osoitteesta Hallituskatu 12).

Medilaser Turku

Medilaser Turkuun on rautatie- ja linja-autoasemalta matkaa noin kilometrin verran. Parkkipaikkoja autoilijoille löytyy Matkahuollon ja Tuurenporinkadun luota. Ne ovat maksullisia. Lisäksi on pysäköintihalli P-Louhi, jonne ajetaan Ajurinkadun ja Läntisen Pitkäkadun risteyksestä.

Turusta löytyy kaksi Medilaser-toimipaikkaa, joista Läntisen Pitkäkadun toimipisteessä suoritetaan leikkauksia. Silmälääkäriasemana toimiva Medilaser Turussa on Yliopistonkadulla eikä sille ole tässä hakemistossa omaa esittelysivuaan, koska Silmäleikkaus.com luetteloi ainoastaan “leikkaavat” yritykset.

Medilaser Vaasa

Vaasan Medilaser sijaitsee keskustassa rautatieaseman vieressä, Hovioikeudenpuistikko 23:ssa (Hovrättsesplanaden 23). Maksullisia parkkipaikkoja on klinikan edessä ja rautatieaseman Asemaparkissa.

Medilaser Vantaa

Vantaan Medilaser sijaitsee Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Lähellä kulkee Kehä III ja junarata. Samassa rakennuksessa, jossa klinikka sijaitsee, on pysäköintihalli. Lisäksi parkkipaikkoja on Tikkurilan torilla. Sinne saa jättää auton pysäköintikiekolla kahdeksi tunniksi.

Mehiläinen Jyväskylä

Jyväskylän Mehiläinen sijaitsee Kauppakadulla, kiinteistön toisessa kerroksessa, jonne pääsee Tawastin sisäänkäynnistä liukuportaita pitkin, myös Hoviraitilta ja Kauppalaispihalta. Toimipiste on avoinna ma–pe kello 7–20 ja perjantaisin 7–17. Puhelinnumero on 010 414 00 ja faksinumero 010 414 9622.

Mehiläinen Oulu

Oulun Mehiläinen on täyden palvelun lääkärikeskus. Se on avoinna ma–to kello 7.30–20, perjantaisin 7.30–19 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 11–16. Puhelinnumero on 010 414 00 ja faksinumero 08 323 2366.

Mehiläinen Vaasa

Vaasan Mehiläiseen voi varata ajan soittamalla numeroon 010 414 00 (suomeksi), 010 414 0100 (på svenska) tai 010 414 0200 (in English).

Ajanvarauksessa päivystetään ma–su kello 7–20.

Vaasan Mehiläinen sijaitsee noin sadan metrin päässä torilta.

Toimipisteen vastaanotto on avoinna ma–to kello 7–19, perjantaisin 7–16 ja lauantaisin 9–12.

Mehiläinen Ympyrätalo

Ympyrätalon Mehiläinen sijaitsee Siltasaarenkadulla, kiinteistön 3. kerroksessa. Toimipisteessä suoritetaan taittovirhekirurgisia toimenpiteitä, esitutkimuksia, jälkitarkastuksia, myös optikon tarkastuksia.

Porin Silmäkirurgia

Porin Silmäkirurgia on ydinkeskustassa kävelykadun läheisyydessä. Sinne on matkaa linja-autoasemalta noin 700 metriä. Maksullista parkkitilaa on klinikan edessä, sekä Valtakadun päässä. Oikeustaloa vastapäätä on maksuton pysäköintialue, johon saa jättää auton pitkäksi aikaa.

Silmäasema Joensuu (Kauppakatu)

Joensuun Silmäsairaala löytyy Silmäaseman tiloista. Ajan voi varata soittamalla numeroon 020 760 8630 ma–pe kello 9–18. Lisäksi leikkausneuvonta auttaa puhelinnumerossa 040 685 4986 ma–pe kello 9–16.

Avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–15.

Silmäasema Joensuu (Prisma)

Joensuussa Prisman luona sijaitsevasta Silmäasema-toimipisteestä saa optikon ja silmälääkärin palvelut. Silmäleikkauksia Joensuun alueella tekevät saman yritysketjun toimipiste osoitteessa Kauppakatu 23, jossa sijaitsee silmäsairaala.

Silmäsairaala Espoo

Espoon Silmäsairaala sijaitsee Kauppakeskus Sellossa, Viaporintorilla. Toimipiste on avoinna ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Leikkausneuvonnan puhelinnumero on 045 257 6991.

Silmäsairaala Helsinki

Helsingin Silmäsairaala sijaitsee Makkaratalossa, Citycenterissä, rakennuksen 6. kerroksessa. Ajan voi varata soittamalla numeroon 09 251 2500 (ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16). Lisäksi leikkausneuvontaan numeroissa 0400 262 528 sekä 09 251 250 19 voi soittaa ma–to kello 9–17 ja perjantaisin 9–15.

*Avoinna ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Silmäsairaala Joensuu

Silmäsairaala Joensuu sijaitsee Kauppakeskus Gallerian kolmannessa kerroksessa. Tässä Silmäsairaalassa tehdään laserleikkauksia ja myös silmäluomileikkauksia. Käytössä on FemtoLasik-menetelmä. Toimipiste on avoinna sopimuksen mukaan. Ajan voi varata soittamalla. Hoitoarvion tekeminen on maksutonta.

*Avoinna ma–pe kello 9–18. Viikonloppuisin suljettu.

Silmäsairaala Kouvola

Kouvolan Silmäsairaalaan voi varata ajan soittamalla numeroon 020 712 2230 arkisin kello 9–18 välisenä aikana. Leikkausneuvonnan puhelinnumero, joka on sama numero myös varattaessa aikaa kaihileikkaukseen, on 050 466 5458 (arkisin kello 9–16).

Avoinna ma–pe 9–18. Viikonloppuisin suljettu.

Silmäsairaala Kuopio

Kauppakadulla sijaitsevaan Silmäsairaala Kuopioon voi varata ajan soittamalla numeroon 017 262 5000 arkipäivisin kello 9–18 ja lauantaisin 9.30–15 välisenä aikana. Leikkausneuvonnan puhelinnumero on 050 548 9000 (arkisin kello 9–16). Faksinumero on 017 263 1929.

  • Esimerkiksi kaihileikkaus alkaen 995€ / silmä.

Avoinna ma–pe 9–18 ja lauantaisin 9.30–15. Sunnuntaisin suljettu.

Silmäsairaala Rovaniemi

Toimipiste on avoinna arkisin kello 9–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Silmäsairaalaan voi varata ajan soittamalla puhelinnumeroon 020 712 2245 arkisin kello 9–18 välisenä aikana. Leikkausneuvonta auttaa numerossa 040 480 8804 samoina kellonaikoina. Faksinumero on 016 319 910.

Silmäsairaala Tampere

Tampereen Silmäsairaalaan voi varata ajan soittamalla numeroon 020 760 8600 arkisin kello 8–16 välisenä aikana. Leikkausneuvonta auttaa numerossa 020 760 8608 kello 8–16.

Toimistumaksu on 16€. Tehtäessä kaihileikkaus yhteen silmään hinta on 1495€, mutta laserilla tehtynä hinta on 1950€ / silmä tai molempiin silmiin 2200€. Premium-kaihileikkaus yhteen silmään maksaa 2550€ ja molempiin silmiin 2800€.

Avoinna ma–pe kello 8–16. Viikonloppuisin suljettu.

Silmäsairaala Turku

Turun Silmäsairaala on avoinna arkisin kello 9–19, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin 12–18.

Ajan voi varata soittamalla numeroon 020 712 2361 arkisin kello 9–19 ja lauantaisin 10–16.

Leikkausneuvonta päivystää arkisin kello 9–16 numerossa 040 191 8938.

Silmäsairaala Vantaa

Vantaan Silmäsairaala on avoinna ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin.

Toimipiste sijaitsee kauppakeskus Myyrmannin vieressä, Myyrinpuhoksessa, ja rakennuksen kolmannessa kerroksessa.

Silmäsairaalaan voi varata ajan soittamalla numeroon 09 251 2500 (ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16). Leikkausneuvonnan puhelinnumero on 045 257 6991 (ma–pe kello 9–16).

Terveystalo Kamppi

Terveystalo Kamppi sijaitsee Jaakonkadulla Graniittitalossa, kiinteistön 2. kerroksessa. Toimipiste on avoinna ma–su 24 tuntia vuorokaudessa. Sisäänkäynti tapahtuu Hotelli Presidentin tai Tennispalatsin puolelta. Liikuntarajoitteisille sisäänkäynti on Tennispalatsin puolella (Jaakonkatu 3), B-portaasta.

Ajanvarauksen ja asiakaspalvelun puhelinnumerossa 030 6000 päivystetään vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä.

Turun Silmäexpertit

Turun Silmäexpertit sijaitsee Brahenkadulla. Puutorin parkkihalli on vieressä. Toimipiste on avoinna ma–ti kello 8–17.30 ja ke–pe 8–16.30.

Vantaan Yksityinen Silmäsairaala

Vantaan Yksityinen Silmäsairaala sijaitsee Myyrmannin vieressä, Myyrinpuhoksessa, kiinteistön 3. kerroksessa. Toimipiste on avoinna ma&ndash,to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Ajanvarauksen puhelinnumero on (09) 251 2500 ja siinä päivystetään ma–to kello 9–18 ja perjantaisin 9–16. Leikkausneuvonnan numero on puolestaan 045 257 6991 (ma–to kello 9–17 ja perjantaisin 9–15).

Tästä sivustosta lyhyesti:
Silmäleikkaus.com on riippumaton yrityshakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti niiden Suomen alueella toimivien yritysten yhteystiedot, jotka suorittavat silmäleikkauksia. Niiden palveluita käyttäneet asiakkaat voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin yritystä sille varatulla esittelysivulla.

Puuttuuko hakemistosta yrityksen tiedot? Lisää ne tästä!

Kommentteja asiakkailta:
Samanlaisia sivustoja

© Silmäleikkaus.com 2019
Hakemiston tekijä ei vastaa hakemistossa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään hakemistossa julkaistut tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta.
Tämä nettisivusto () käyttää evästeitä (engl. cookies) analysoidakseen kävijäliikennettä ja kohdistaakseen mainontaa. Evästetietoja saatetaan käyttää kävijäseurantaohjelmassa ja mainontaohjelmassa. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen ja käytön.